Boldogságóra feltöltő, frissítő képzések

Elindulnak „A „boldogságórák” elméletének és módszertanának elsajátítása...” című akkreditált pedagógus továbbképzéshez kapcsolódó tematikus workshopok, foglalkozások.

Az elégedettségi kérdőíveken adott visszajelzéseknek eleget téve, már régóta tervezzük, hogy olyan frissítő, egy-egy Boldogságóra témára fókuszáló foglalkozást tartsunk, ahol új gyakorlatokat, játékokat ismerhetnek meg a pedagógusok. Képzőink az évek óta megtartott képzések során szerzett tapasztalataikat felhasználva, a témakörökhöz javasolt játékok sorát egyre bővítették és ezekből összeálltak a worshopok.

Ezeket a workshopokat kizárólag csak azoknak hirdetjük, akik már 2016 óta tartott képzéseink során tanúsítványt szereztek.

Bízunk benne, hogy az érdeklődők számára egy felöltő, frissítő képzést tudunk adni, ahol olyan új információkhoz juthat minden résztvevő, melyek által eszköztáruk bővülni fog és a boldogságórákat színesebbé tudják tenni a gyermekek számára.

​Hamarosan induló képzéseink

Célok kitűzése
workshop

PUTNOK

Május 13., 13-17 óra

Célok kitűzése
workshop

BUDAPEST

Május 20., 13-17 óra

Hála
workshop

BUDAPEST

Május 27., 13-17 óra

A képzésről:

Időtartam: 4 óra

A képzés díja: 20.000 Ft

Helyszín és témakör: az adott képzésnél látható

Létszám: maximum 15 fő

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki. A képzés nem akkreditált.

Szervező: Mental Focus Oktatási Központ  (Mental Focus Kft., 1147 Budapest, Miskolci u.56.)

Kérdésed van? Segítünk!

​Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az iroda@mentalfocus.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 635 3250 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között.