Boldogságóra Önbizalom Program

Akkreditált továbbképzés pedagógusok számára a gyermekek és a fiatalok önértékelésének, szociális készségeinek és stresszkezelésének fejlesztéséért

BUDAPEST (MOB11)
október 21., 28-29. | 9-17 óra

Jelentkezési határidő:
2024. október 18.

Helyszín: Algyői Fehér Ignác Általános Iskola, 6750 Algyő, Sport u. 5.

TEENDŐID:

​​1. Töltsd ki az adataidat

​Az űrlap kitöltése egyszerű, gyorsan végig tudsz menni rajta. Kérünk, hogy arra figyelj, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

Ha másnak szánod a képzést, akkor kérlek írd le a nevét és az e-mail címét is!

​2. Nyomd meg a ‘Rendelés véglegesítése’ gombot

​​Pár percen belül levelet fogsz kapni a megadott e-mail címedre, ahová kiküldjük a díjbekérőt az utaláshoz szükséges adatokkal.

Ha azt az opciót választottad, hogy a képzés díjának egy részét más fizeti, akkor pár napon belül felkeresünk telefonon vagy e-mailen, hogy egyeztessük a részleteket.

​3. Kész is vagy!

A díj beérkezésekor visszaigazolást kapsz e-mailben, amiben megtalálod a vásárlásoddal kapcsolatos további részleteket.

Rendelésedről elektronikus számlát állítunk ki!

A számlát automatikusan az általad megadott számlázási információk alapján generálja rendszerünk, ezért ügyelj rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat. Az elektronikus számlát ugyanúgy el tudod számolni a cégedben, mint bármilyen papíralapú számlát.

​​Kérdésed van? Segítünk!

​Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az iroda@mentalfocus.hu címre, vagy hívj minket a +36 70 635 3250 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között.